Concert pascal
MOPAN Suceava

O tânără de 22 de ani din Botoşani, Andreea C. S-a ales cu dosar penal după ce a furat o maşină de la un sucevean. În noaptea de sâmbătă spre duminică, imediat după miezul nopţii, Ionuţ Ţ., de 25 de ani, din Suceava, a sunat la 112 pentru a reclama faptul că Andreea C. i-a furat maşina în valoare de 4.500 de euro.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în după amiaza zilei de sâmbătă, Ionuţ Ţ, împreună cu M. Laurenţiu au sunat două tinere din Botoşani, pe care le-au cunoscut anterior într-un local din Suceava. Din declaraţiile celor doi a rezultat că una dintre acestea se numeşte C. Andreea, iar cealaltă are prenumele Alexandra, fără a putea oferi alte detalii. Cei patru s-au întâlnit la domiciliul lui Ţ. Ciprian, unde au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 23.40, când cele două tinere au spus că intenţionează să se deplaseze la domiciliu.

Alexandra a chermat un taxi, iar C. Andreea, profitând de neatenţia celorlalţi, a sustras cheile autoturismului şi s-a deplasat pe Bulevardul George Enescu, unde se afla parcată maşina, cu care s-a deplasat singură către municipiul Botoşani.

Polițiștii suceveni au luat legătura cu Poliţia Municipiului Botoşani, iar în urma activităţilor întreprinse, în jurul orei 01.00, reclamata a fost identificată pe str. Sucevei din municipiul Botoşani, la volanul autoturismului sustras.

Un echipaj de poliţie, împreună cu reclamantul s-au deplasat la sediul Poliţiei Municipiului Botoşani, constatându-se că autoturismul nu prezintă avarii, iar din interior nu au fost sustrase bunuri sau valori.

Fiind audiată, C. Andreea a recunoscut fapta comisă, declarând faptul că a sustras autoturismul întrucât nu avea cu ce să se deplaseze la domiciliu.

Autoturismul a fost predat părţii vătămate pe bază de dovadă.

În cauză a fost întocmit dosar penal faţă de C. Andreea pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava