• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O tânără din Gura Humorului a ajuns la spital după ce a fost acroșată de o mașină în timp ce descărca bagaje dintr-un portbagaj. Accidentul a avut loc sâmbătă după amiază. În timp ce conducea autoturismul pe str. Ştefan cel Mare din orașul Gura Humorului, din cauza neatenţiei în conducere, un localnic de 62 de ani nu a observat faptul că pe acostamentul din partea dreaptă a drumului se afla staţionat un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate, moment în care a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. Apoi mașina condusă de bărbatul de 62 de ani a acroșat o tânără de 22 ani, tot localnică, care se afla în spatele autoturismului staţionat pentru a descărca bagaje din portbagajul acestuia. În urma impactului, a rezultat rănirea tinerei, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi șoferi auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava