• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O tânără de 23 de ani din municipiul Suceava s-a spânzurat din cauza unei decepţii în  dragoste. Trupul neînsufleţit al tinerei, Florentina Oprişan, a fost găsit în apartamentul situat la parterul unui bloc din Suceava, de pe strada Luceafărului, acolo unde aceasta locuia împreună cu iubitul ei. Sinuciderea a fost anunţată de o colegă de serviciu care s-a dus să vadă ce face tânăra, după ce aceasta nu i-a răspuns la telefon. De precizat că sucevenii care au trecut prin faţa apartamentului au putut să vadă îngroziţi trupul neînsufleţit al tinerei, aceasta spânzurându-se chiar în faţa geamului unei camere din apartamentul în care locuia.

Tânăra a lăsat un bilet de adio în care explică faptul că a decis să se spânzure datorită problemelor pe care le avea în dragoste. Fata şi cu iubitul ei se certau de mai mult timp, tânăra ameninţându-l în diverse rânduri că îşi va pune capăt zilelor în situaţia în care o va părăsi.
Din informaţiile existente, tânăra care s-a spânzurat era stripteuză într-un club din centrul Sucevei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava