Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a realizat un bilanț de o victorie și două înfrângeri în turneul de la Călărași. Elevii antrenorului Răzvan Bernicu au învins în primul meci gruparea Dinamo București, pentru ca apoi să piardă disputele cu CSM Călărași și Știința Bacău.
În cea de-a doua dispută a turneului dotat cu Cupa Unirii, CSU Suceava a pierdut cu scorul de 22-27, în fața gazdelor de la CSM Călărași.
“Studenții” au început bine meciul, în primele sapte minute de la fluierul de start conducând de patru ori pe tabela de marcaj, asta până la scorul de 4-3. Au urmat însă apoi zece minute în care titularul din poarta gazdelor, nimeni altul decat fostul universitar Iulian Andrei, a fost de neînvins, iar drept urmare călărășenii au luat un avans considerabil de șase reușite, scor 10-4. Sucevenii au replicat printr-o dubla semnată de Eros, dar a fost doar o reacție de moment, în condițiile în care, adversarii și-au mărit avantajul la șapte goluri în minutul 27, la 14-7. Pe finalul reprizei, trupa lui Răzvan Bernicu a încercat să echilibreze ostilitățile, dar echipa gazdă a intrat totuși la cabine cu avans de șase lungimi. Scorul pauzei a fost 16-10 pentru CSM Călărași în disputa cu CSU Suceava.
Handbaliștii suceveni au ieșit ceva mai deciși de la vestiare, iar pe fondul intervențiilor avute între buturi de nou-intratul Vasile Tcaciuc, s-au apropiat la patru goluri în minutul 40, când Ciubotariu a punctat de pe extremă pentru scorul de 18-14. Oaspeții n-au găsit însă forța să reintre în calculele victoriei în fața unui adversar cu mult peste nivelul diviziei secunde. Călărașenii au dus scorul 22-16 la jumătatea reprizei secunde, pentru ca pe final ei să joace la spectacol. În aceste condiții, scorul final în partida CSM Călărași – CSU Suceava a fost 27-22.
CSU Suceava: Spiridon, V. Tcaciuc – Ciubotariu (5 goluri), Sandu (4 goluri), Eros (3 goluri), Burlacu (3 goluri), Negrușeri (2 goluri), Petrea (2 goluri), Târzioru (2 goluri), Dumitraș (1), Bahan, Lețu, I. Tcaciuc si Olariu. Antrenor: Razvan Bernicu.
De partea cealaltă, pe lângă portarul Iulian Andrei, pentru formația călărăseană au mai evoluat alți doi suceveni: Răzvan Gavriloaia (3 goluri) și de Adi Mitrea (un gol).
În ultimul ei meci al turneului de la Călărași, CSU Suceava a înfruntat vicecampioana națională, Știința Bacău. Partida a fost dominată de băcăuani de la cap la coadă, ei impunându-se în final la scor, 40-26. Plusul de experiență și jocul extreme de agresiv al băcăuanilor a fost decisive pentru victorie. Antrenorul sucevenilor a folosit în această partidă jucătorii care au evoluat mai puțin,lipsa de omogenitate a echipei fiind clară.
CSU Suceava: Spiridon, V. Tcaciuc, Ilii – Petrea (5), Sandu (5), Eros (3), Bălan (3), Burlacu (3), Olariu (2), Târzioru (2), Bahan (2), Lăzurca (1), I. Tcaciuc și Lețu.
Știința Bacău: Grigoraț – Ghiță (10 goluri), Johannson (7), Bondar (5), Da Silva (5), Păunică (3), Ramba (3), Rotaru (2), Tărîță (2), Cotinghiu (2), Fenici (1) și Celestin.
”Turneul de la Călărași a fost foarte util pentru noi. În pofida echipelor tari cu care ne-am confruntat, doar așa poți acumula experiență în dueluri cu formații de top.
Am avut ca adversare grupări cu formate din jucători valoroși și cu vechi state în primul eșalon valoric al handbalului românesc. Atâta timp cât am avut prospețime și am păstrat același ritm pe toată durata partidei ne-am descurcat. Odată ce au început micile accidentări și oboseala nu am mai făcut față.
Nu avem un lot suficient de consistent pentru a putea rezista la trei meciuri în doar câteva zile. Mai trebuie lucrat la capitolul relații de joc și viteză. Sper ca începutul de campionat să ne găsească în cea mai bună formă sportivă” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
În primul meci oficial al anului în Liga Națională de handbal masculin, CSU Suceava va juca sâmbătă 25 ianuarie de la ora 12.00 în sala LPS cu Potaissa Turda.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava