Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru a face economie în legătură cu transportul și cazarea, echipa de volei CSM Suceava a jucat la finele săptămânii trecute două meciuri la București. Primul conta pentru etapa a IV-a și a fost contra formației Steaua, iar al doilea era din retur și a fost împotriva celor de la Știința București.

În primul meci disputat în București în cadrul etapei a IV-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a întâlnit formația Steaua București. Sucevenii au ținut piept valoroșilor lor adversari doar în primul set, pe care la-u cedat la 22, pentru ca apoi să fie depășiți clar la 15, respectiv 17.

”Am jucat bine doar în primul set pe care normal ar fi trebuit să-l câștigăm. Am pierdut din cauza unor greșeli copilărești și apoi nu am mai contat în meci. Am intrdous în teren toți jucătorii pe care i-am deplasat. Steaua este o echipă bună care probabil va domina această serie” a declarat antrenorul formației CSM Suceava, Victor Pancu.
În cea de-a doua partidă disputată în capitală, CSM Suceava a evoluat în compania grupării Știința București. Sucevenii s-au impus destul de clar, cu 3-0 (20, 14, 21).

”Nu a fost așa de ușor cum ne aștepteptam, dar am fost mai lucizi pe finalurile de set unu și trei. Important este faptul că am dat posibilitatea tinerilor jucători să vadă cum este să joci în partidele tensionate la seniori” a afirmat profesorul Victor Pancu după meciul Știința București – CSM Suceava.

Formația suceveană a deplasat la București un lot format din următorii jucători: Sasu, Huțuleac, Pietraru, Ștefură, Someșan, Orășanu, Gontariu, Amariei, Tanasă, Marc. În etapa următoare CSM Suceava va juca sâmbătă 2 noiembrie, acasă cu Bravol Brașov.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava