Concert pascal
MOPAN Suceava

Finala Cupei Municipiului Vaslui trebuia să fie disputată de CSU din Suceava și formația gazdă, CSM, în timp ce în jocul pentru locurile 3-4 ar fi trebuit să se întâlnească CSM Focșani și CSM Vaslui.

Organizatorii, împreună cu staff-urile celor 4 echipe participante, au decis însă să inverseze cumva meciurile din ziua a doua turneului, tocmai pentru că CSM Vaslui jucase de 4 ori cu Suceava, în această vară, în timp ce Focșaniul și Buzăul se întâlniseră, de asemenea, într-o serie de amicale în intersezon.

Așa s-a ajuns ca în primul joc al zilei de duminică CSU din Suceava să se confrunte cu HC Buzău. „Universitarii” au început bine jocul și s-au aflat la conducere trei sferturi din meci, însă au scăzut ritmul pe final, părăsind terenul învinși cu scorul de 26-29 (17-14).

Pe 29 august, în prima etapă a ediției de campionat 2021-2022 a Ligii Zimbrilor, CSU din Suceava va evolua pe terenul nou promovatei Universitatea Cluj.

CSU SUCEAVA – CSM FOCȘANI 29-27 (15-11)

Suceava: Grigoraș, Makaria, Duman – Roșu 6, Tîrzioru 4, Loic 4, Balasz 4, Dascălu 2, Anton 2, Furak 1, Vukovic 1, Juverdianu 1, Lupu 1, Kbilashvili 1, Cemal 1. Antrenor: Petru Ghervan.

Focșani: Marocico, Cloșcă, Rusu – Marjanovic 11, Miroiu 5, Hrimiuc 3, Makrishin 2, Mănescu 2, Rață 2, Drăgan 1, Marijanac 1, Pătru, Popovici, Nuțu, Krstevski, Eros, Gramatic. Antrenor: Dalibor Cutura.

„Alb-albaștrii” vor susține ultimele jocuri de pregătire din intersezon la Turda, pe 19 și 20 august, în compania formației locale, Potaissa.

Pe 29 august, în prima etapă a ediției de campionat 2021-2022 a Ligii Zimbrilor, CSU din Suceava va evolua pe terenul nou promovatei Universitatea Cluj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava