Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Kamara, fosta soție a cântărețului trupei Alb Negru, a fost premiată pentru activitatea sa în domeniul videochatului. Oana a primit premiul cel mare din cadrul festivalului internațional de videochat, organizat la Praga. Aceasta a primit râvnitul titlu de „Best Model (Cel mai bun model)”, potrivit click.ro.

„Mulțumesc în primul rând colegilor și echipei pentru că au crezut în mine și m-au susținut în momentele delicate prin care am trecut. Încrederea lor în mine m-a ajutat să merg mai departe și să înțeleg că nu are de ce să-mi fie rușine cu ceea ce fac. Le mulțumesc și celor care m-au criticat pentru că m-au ambiționat să muncesc mai mult și să dovedesc că pot fi cea mai bună în ceea ce fac. Mi-am asumat public cariera de model de videochat pentru a încuraja și alte femei să nu le fie rușine cu faptul că muncesc ca să fie independente financiar și pentru a-și susține familiile”, a declarat Oana Kamara pentru Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-fosta-sotie-lui-kamara-premiata-la-un-festival-international-de-videochat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava