MOPAN Suceava

Pandemia e pe final, așa că Oana Lis a luat decizia să-și redeschidă cabinetul de consiliere psihologică pentru a mai strânge ceva bănuți. Fiind persoană publică însă, Oana se expune mai mult decât ar trebui și a ajuns să primească fel și fel de telefoane de la indivizi dubioși, care o jignesc și chiar îi fac chiar avansuri sexuale, potrivit click.ro.

„Lumea e deprimată, eu sunt veselă, atrag clienții. Am zis să-mi fac curaj și să încep iar să iau clienți la cabinet, pentru că oricum nu prea am avut că a venit pandemia la două săptămâni după ce am deschis cabinetul. Oamenii mă întrebau: domne când deschizi, ce se întâmplă?!”, a declarat Oana Lis, pentru Click!

Din păcate, nici a apucat bine să redeschidă cabinetul, că soția lui Viorel Lis a început să primească telefoane suspecte de la indivizi dubioși, care sună să-i facă chiar și avansuri sexuale sau să-i închidă, pur și simplu, telefonul în nas. Multe dintre aceste persoane, care se dau drept pacienți, bat apropouri nelalocul lor la adresa Oanei și a lui Viorel Lis, fapt care a reușit să o scoată din pepeni pe Oana.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/exclusiv-oana-lis-hartuita-la-cabinet-ma-suna-411610.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava