MOPAN Suceava

În 7 aprilie 1931, la Băilești, venea pe lume Amza Pellea, actorul de geniu care a dat viață unor personaje de neuitat, precum Nea Mărin sau Mihai Viteazul. A trăit doar 52 de ani, dar a lăsat pe lume, pe lângă rolurile memorabile și încă atât de actuale, și pe fiica lui, actrița Oana Pellea, notează click.ro.

În ziua în care Amza Pellea ar fi împlinit 90 de ani, Oana Pellea a scris pe Facebook un mesaj plin de sentimente de dor și de iubire. „Ai venit pe pământ acum 90 de ani într-o superbă zi de 7 apeilie. Ai venit să aduci bucurie oamenilor! Am fost 21 de ani împreună și 38 de ani… tot împreună, dar… despărțiți de oglinda timpului… Ai spus: “Timpul șterge … Da, dar el știe să păstreze – ca nimeni altul – ceea ce nu trebuie pierdut… “ Ai dreptate. Timpul nu a șters nimic din iubirea noastră și din dorul de tine…care mă arde de 38 de ani…zi de zi! La mulți ani în amintirea celor care te iubesc! Te iubesc dintotdeauna pentru totdeauna …dar asta o știi! Ce frumos îți sprijini obrazul de Lumină…”, a scris Oana Pellea pe rețelele sociale, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-pellea-mesaj-de-suflet-ziua-care-tatal-sau-amza-pellea-ar-fi-implinit-90-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava