Sarbatoarea Muntelui 2019

Nu este televizorul de vină, Oana Radu chiar s-a îngrăşat! Fosta concurentă de la Vocea României (PRO TV), acum prezentatoare la Antena Stars, care a uimit pe toată lumea cu ambiţia ei de a da jos peste 60 de kilograme, a cam prins din nou rotunjimi. Îngrijorată că silueta ei ar putea suferi modificări, blonda s-a decis să intre la dietă şi nu se lasă până nu ajunge la dimensiuni de invidiat, potrivit click.ro.

”Vreau să fac un anunț, am intrat la dietă. Am început o dietă vegană. Dacă vrei să slăbești nu ai nevoie de multe gustări, ai nevoie de trei mese și o singură gustare, iar acest cookie e numai bun pentru această gustare. Eu sunt o persoană ambițioasă și mă mai și abțin, sunt conștientă că nu trebuie să te ridici sătul de masă.(…) De Crăciun voi mânca vegan.”, a mărturisit Oana Radu în cadrul emisiunii „Star Chef” pe care o prezintă cu chef Nicolai Tand la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-radu-intrat-iar-la-dieta-de-craciun-voi-manca-vegan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava