Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Radu, în vârstă de 25 de ani, trece prin clipe dificile. În urmă cu o săptămână, iubitul său a suferit arsuri pe 75% din suprafaţa corpului după ce un craiovean a aruncat cu mai multe cocktailuri Molotov pe scara blocului şi în vecini. Artista se roagă pentru o minune, în ciuda faptului că medicii sunt rezervaţi în priviniţa şanselor sale de supravieţuire. Recent ea a oferit un interviu platformei onine wowbiz în care a dezvăluit ultimele veşti despre starea de sănătate a iubitului său, potrivit click.ro.

“Primele trei săptămâni sunt critice și dacă trecem de asta putem avea o speranță. Mă simt foarte rău. Nu îți arde nici să mănânci, nici să dormi, nici să respiri, nici să nimic. Dar știu cât de mult și-ar fi dorit să fiu puternică pentru el. Eram noi doi și restul lumii și sunt aici în fața unui spital. La etajul trei, acolo, sus este el, ultima cameră pe stânga și mă uit în sus și vorbesc cu el și e tragic.”, a povestit artista, potrivit wowbiz.ro, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-radu-un-munte-de-durere-doar-o-minune-il-mai-poate-salva-pe-iubitul-sau-alin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava