Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a făcut, în sfârșit, dreptate! Oana Roman a deschis cutia Pandorei și a făcut declarații incisive chiar în ziua în care Maria Băsescu a fost evacuată din vila de protocol! Oana spune că s-a făcut dreptate pentru Mioara Roman, care a fost evacuată și ea din același imobil din Primăverii în 2012, după ce Guvernul de atunci a dispus să fie aruncată în stradă, notează click.ro.Miercuri, la prînz, a început mutarea din vila de protocol din Primăverii a Mariei Băsescu. Mai mulţi muncitori au venit, miercuri dimineaţă, să o ajute soţia lui Traian Băsescu cu pregătirile de evacuare.

Fostul președinte Traian Băsescu a pierdut vila aflată în proprietatea R.A.-A.P.P.S. ( Regiei Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat), după ce a fost declarat oficial colaborator al fostei Securități.

Oana Roman și mama sa, Mioara Roman, au trecut prin același scenariu în 2012, când fosta soție a lui Petre Roman a fost evacuată tot din aceeași vilă din Primăverii. Așadar, roata s-a întors! Oana a făcut declarații incredibile pe marginea acestui subiect. „Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita. Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/exclusiv-click-traian-basescu-evacuat-din-511641.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava