Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, nu se sfiește niciodată să-și spună părerea, oricât de dur ar fi mesajul pe care îl transmite pe rețelele de socializare. De această dată, Oana Roman a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis în vizita oficială din Abu Dhabi, notează click.ro.

„Dacă ești într-o funcție publică, protocolul și eticheta trebuie respectate, fie că îți convine sau nu. Te supui regulilor. Pentru că funcția aia te obligă la chestia asta și, din păcate, știți că eu n-am făcut politică în viața mea, dar, din păcate, în România, de exemplu, soția actualului președinte, eu consider că face un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale pe care le face. Și mi-a sărit în ochi, mai mult decât orice, vizita la Dubai, la Abu Dhabi, unde era necoafată și avea în păr o clemă de plastic, ceea ce este total împotriva protocolului. Nu te duci la o primire oficială necoafată, când ești soția unui președinte.”, a transmis Oana Roman, pe Instagram, potrivit sursei citate.

Când și-a început discursul, Oana Roman a amintit de faptul că Mioara Roman respecta protocolul și etichetele, fiind fiică de ambasador.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-roman-criticul-vestimentar-al-lui-carmen-2253069.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava