Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Deși Alexandru Arșinel i-a luat apărarea medicului Mihai Lucan, Oana Roman nu și-a putut stăpâni furia. Arșinel a mărturisit că el consideră că tot ce se spune despre medic este oribil și neadevărat. Oana Roman și-a spus părerea referitor la toată situația în care au fost implicați actorul și medicul.

Oana a declarat, potrivit click.ro, că nu era necesară intervenția sa în aest caz, ba, mai mult, a fost nepotrivit ca el să-i ia apărarea medicului.

„Maestrul Arşinel iese în faţă cu o declaraţie prin care îi ia apărarea doctorului Lucan, spunând că el nu crede că acest doctor poate fi acuzat de malpraxis, pentru că e o somitate. Acum, eu îl respect foarte mult pe maestrul Arşinel, este un titan al teatrului de comedie din România, fără îndoială. Şi, tocmai pentru că îl cunosc şi îl respect, chiar dacă are dreptate, a făcut o greşeală de PR, dacă vreţi, de comunicare extrem de mare. Pentru că, având în vedere că a existat o controversă legată de transplantul dânsului, nu era cazul să se implice în niciun fel.”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii sale, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-spus-oana-roman-despre-arsinel-daca-tacea-era-mult-mai-bine

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava