• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Oana Roman se bucură o viață fericită, alături de soțul ei, Marius Elisei, cu care are și o fetiță, pe Isabela. Se pare, însă, că vedeta are un spirit matern extrem de dezvoltat, care o face să se gândeasă serios la mărirea familiei sale, notează click.ro.

Oana a ajuns la concluzia că și-ar fi dorit pentru cea mică și un frățior sau o surioară. Fie că voia ca Isabela să aibă un prieten de joacă sau un partener de „pozne”, cert este că vedeta a mărturisit, în cadrul emisiunii sale „Oana punct Roman”, faptul că și-ar mai dori un copil. Din păcate, din motive medicale, Oana a anunțat că nu mai are voie să rămână însărcinată, singura soluție salvatoare rămânând, astfel, adopția, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-roman-isi-mai-doreste-un-copil-marturisirile-vedetei

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava