Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Roman (44 de ani) pleacă iar în Egipt, de ziua ei, pe 13 aprilie. Pentru că fiica ei, Isabela , și-ar dorit neapărat ca, de data aceasta, să vina și tatăl ei, Marius Elisei, cu ele în vacanță, Oana l-a sunat pe fostul soț să-i propună să le însoțească. Din păcate, fiica lui Petre Roman s-a lovit de un refuz categoric din partea fostului soț. Asta în ciuda faptului că după divorț Marius s-a declarat chiar încântat să meargă cu fosta soție și fiica lui în vacanțe. Situația însă s-a schimbat total în ultima vreme, potrivit click.ro.

Oana este convinsă că Marius Elisei are o nouă relație, din cauza căreia îi evită compania în ultima vreme. “Am fost în februarie în Egipt, mi-a placut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu Covidul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat și ea că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vina cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: nu am decât una singură!”, a dezvăluit Oana Roman , la “Xtra Night Show”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-roman-marius-are-o-noua-relatie-nu-vrea-sa-ne-mai-vedem-deloc

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava