Sarbatoarea Muntelui 2019

După ce au vorbit despre problemele din viața de cuplu și chiar s-a zvonit că vor divorța, Oana Roman și Marius Elisei au ales să încerce să-și salveze căsnicia într-o vacanță la Cannes, în Franța. Hotărârea ei a ridicat multe semne de întrebare, potrivit click.ro, mai ales pentru că mama acesteia, Mioara Roman, a declarat că cei doi sunt în pragul despărțirii din cauza sărăciei.

După ce s-a întors de pe riviera franceză, Oana a decis să ia atitudine și să clarifice anumite aspecte: cum și-a permis să meargă la Cannes și ce o șochează la ce se întâmplă în jurul ei: „Săptămâna trecută am mers în vacanță pentru prima oară după doi ani în care am avut grijă întâi să-mi salvez viața, apoi să o cresc pe Isabela. Am împlinit 40 de ani și prietena mea de suflet mi-a oferit cadou biletele de avion, iar acolo, la Cannes, am fost la prietenele mele ….prietenele mele de mai bine de 15 ani, care m-au chemat la ele și care insistă de mult timp să le vizitez.”, și-a început fiica fostului premier Petre Roman mesajul pe Facebook.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-roman-nu-mai-accept-sa-fiu-aratata-cu-degetul-si-calcata-picioare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava