Concert pascal
MOPAN Suceava

A pus cariera în plan secund de când a devenit mămică, dar se întoarce curând pe sticlă. Oana Roman revine în această primăvară în televiziune cu un proiect de suflet în care s-a implicat sută la sută. Fiica fostului premier a vorbit pentru Click! despre emisiunea „Star salvator” pe care o va prezenta la Antena Stars, dar şi despre cum va reuşi ea să se împartă între job şi Maria Isabela, fiica ei în vârstă de un an.

Cum ţi se pare provocarea de a te întoarce pe sticlă şi proiectul la care lucrezi? A trecut mai mult de un an şi jumătate de la ultima ta aparţie în calitate de moderator.

În primul rând, este o mare satisfacţie să mă reîntorc la tv în calitate de moderator! O provocare este în măsura în care formatul aduce valoare şi trebuie să mă mobilizez eu personal, dar şi să conving vedetele invitate să se implice cât mai mult. Vreau să ajutăm împreună cât mai mult cazurile sociale de care ne vom ocupa.

Ştiu că eşti foarte ataşată de fetiţa ta şi e normal să fie aşa. Cu cine va rămâne Maria Isabela cât timp tu vei fi la lucru?

Isabela este, într-adevăr, o prioritate pentru mine şi motivul pentru care am stat acasă până ea a făcut un an. Acum era timpul să reîncep activitatea! Nu va fi uşor, dar am mare ajutor din partea lui Marius. Încă nu avem o bonă permanentă. Suntem în căutări şi e foarte greu să găseşti pe cineva de încredere. Deocamdată e cineva care ne ajută atunci când eu sunt plecată şi sper ca în scurt timp să rezolvam şi această problemă, ca şi Marius să îşi reînceapă activitatea profesională.

Ai emoţii pentru prima ediţie?

Am emoţii constructive! Emoţii pozitive şi o stare extraordinară de bucurie şi împlinire că voi face un proiect atât de frumos şi pozitiv.

Citește interviul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-oana-roman-primul-interviu-dupa-ce-s-intors-televiziune

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava