Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Roman a început anul cu stângul în viața personală, divorțul de Marius Elisei fiind iminent, dar cu dreptul, în viața profesională. Oana Roman va face parte din sezonul 2 al proiectului „Mămici de pitici, cu lipici”, la Antena Stars, potrivit click.ro.

Invitată în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Oana Roman a declarat în mod oficial că va face parte din sezonul 2 ”Mămici de pitici, cu lipici,” la Antena Stars, începând din data de 14 ianuarie, de la orele 21:00. ”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-roman-se-intoarce-televiziune-venit-ca-un-balsam-pe-suflet-la-ce-emisiune-o

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava