Concert pascal
MOPAN Suceava

La doar o zi după divorțul la notar, Oana Roman (44 de ani) și Marius Elisei au apărut împreună și au făcut primele declarații, într-un video postat pe contul de Instagram al fiicei lui Petre Roman. Cei doi au decis să vorbească împreună despre finalul căsniciei lor în mod civilizat, la fel cum au și divorțat, notează click.ro.

„După fix șapte ani și o lună am încheiat frumos, amiabil și decent. Nu mai suntem soț și soție de ieri, (15 februarie) noi am semnat actele de divorț la notar amibil. Noi am ales să terminăm aceasta căsnicie amiabil. A fost cu suișuri și coborâșuri, nu pot să vă mint”, a declarat Oana Roman. Marius Elisei a făcut și el, cu această ocazie, primele declarații despre divorț. „Așa mi se pare și normal să se încheie o căsnicie. E bine să se termine civilizat și frumos, mai ales că atunci când închei, trebuie sa închei exact așa cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație. Toate au început frumos și așa trebuie să se termine pentru fiecare”, a spus Marius Elisei, potrivit sursie citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-oana-roman-si-marius-elisei-au-spus-impreuna-adevarul-despre-divort-cum-s-au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava