Concert pascal
MOPAN Suceava

Cuvântul „divorț” se aude de aproape un an în casa Oanei Roman și a lui Marius Elisei. Vedeta a mărturist că trece printr-o perioadă de cumpănă în căsnicie, iar problemele au început din cauza banilor. Cei doi au început să vorbească despre separare încă din vara anului trecut, când Marius și-a umplut portbagajul cu haine și a plecat de acasă, potrivit click.ro.

Invitați la Kanald D, cei doi soți au povestit că încearcă să-și repare mariajul, însă au multe probleme de rezolvat. În timp ce Marius se simte ca un sublatern în căsnicie și primește ordine continuu, Oana se pare că nu-și dă seama  când greșește și se joacă cu cuvintele la nervi. „Eu rănesc la nervi. De multe ori sunt dură și cu mama. Chiar le-am spus ei și lui Marius să nu mă ia în seamă când încep să țip și să urlu. Eu duc o povară pe umerii mei. Mă trezesc dimineața și trebuie să mă gândesc cum găsesc soluții la o grămadă de probleme. Ale mele, dar și ale mamei. Și eu pot să-i reproșez lui că nu înțelege acest aspect. Aș vrea să facem schimb, eu să mă ocup de magazinul de la Pitești, iar el să vină la București să aibe grijă de Isabela, să plătească facturi, să cumpere de mâncare, de curățenie”, s-a plâns Oana Roman, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-roman-si-marius-eliesei-discuita-de-un-despre-divort

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava