Concert pascal
MOPAN Suceava

Ce dulce e împăcarea! La fix o jumătate de an de la divorţ, Oana Roman (45 de ani) şi Marius Elisei şi-au redescoperit dragostea şi par mai uniţi ca niciodată. Cei doi au fost surprinşi pe litoralul românesc în ipostaze tadre, ţinându-se de mână şi sărutându-se ca doi adolescenţi, notează click.ro.

Dacă pe reţelele sociale pozează în familia perfectă şi arată cât de mult se iubesc, realitatea este… fix la fel şi chiar mai mult de atât. Între Oana Roman şi Marius Elisei a reizbucnit o dragoste puternică şi sinceră. Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute pe o plajă de fiţe din Mamaia şi, fără să ştie că sunt urmăriţi, au dat frâu liber sentimentelor.

S-au ţinut în braţe, s-au giugiulit ca doi porumbei, s-au sărutat non-stop şi rar şi-au dat drumul de mână. Marius, extrem de atent şi grijuliu, s-a ocupat cu „aprovizionarea”, aducându-i iubitei la sezlong apă rece sau îngheţată.

Citește articolul complet și vezi FOTO, EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-oana-si-marius-scene-romantice-pe-plaja-din-mamaia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava