În ciuda imaginii pe care Oana Roman o afișează în spațiul online, vedeta s-a confruntat în trecut, dar și acum, cu diferite stări de anxietate, scrie click.ro.

Oana Roman își ține zilnic la curent fanii din spațiul online, iar aceștia au fost foarte curioși să vadă dacă și vedeta lor preferată s-a confruntat cu stări de anxietate, problemă care afectează din ce în ce mai multe persoane. Totuși, în ciuda imaginii pe care vedeta o afișează în spațiul online, fiind mereu cu zâmbetul pe buze și plină de voioșie, Oana Roman a mărturisit că luptă cu stările de anxietate de ani de zile.  Răspunsul Oanei Roman a venit într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe care vedeta a postat-o pe rețelele de socializare. „Da, din păcate. Ani de zile. Anxioasă sunt și acum. Atacuri de panică făceam zeci pe zi. Acum mulți ani. Am făcut terapie și cred că nu există altă variantă.”, a scris Oana Roman, potrivit sursei citate.

Oana Roman a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că s-a ajuns din nou la certuri în familia lor, iar fiica lor, Isabela, este extrem de afectată de aceste dispute.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-roman-si-problemele-cu-anxietatea-cat-a-638723.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava