MOPAN Suceava

Vestea că Tudor Ionescu, alias Tudy, a devenit unul dintre viceprimarii Capitalei, a stârnit o furtună de reacții nu doar în lumea politică, ci și pe Internet. Una dintre aprigele sale contestatare este chiar Oana Zăvoranu, al cărei amant a fost Tudy. Nu doar că s-au iubit cu foc pentru scurt timp, dar cel care acum se mândrește cu o funcție importantă, a devenit faimos după ce s-a filmat masturbându-se, potrivit click.ro.

Oana, acum femeie măritată, vrea să se dezică total de cel al cărei muză a fost. Mai mult, vrea să scape și Bucureștiul de bagajul care vine odată cu Tudor Ionescu. Tocmai de aceea, Querida a lansat o petiție online și și-a invitat toții prietenii să o semneze. Prima semnatară este chiar ea.

Oana consideră că pe Tudy nu-l recomandă trecutul furtunos și nici lipsa de integritate și de bun-simț, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet şi vezi ce spune Oana, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-zavoranu-initiat-o-petitie-pentru-demiterea-lui-tudy-de-la-primaria-capitalei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava