MOPAN Suceava

Foc şi pară pe Marioara Zăvoranu, Oana Zăvoranu a văzut roşu în faţa ochilor după ce şi-a adus aminte că mama ei îi promisese că îi dă bani să apară într-un thiller psihologic, potrivit click.ro. În războiul pe avere pe care l-a pornit cu mama sa, Oana Zăvoranu face victime colaterale. Pentru că îşi doreşte să-i fie recunoscut talentul actoricesc până la Hollywood, bruneta a lovit şi în actriţele românce care şi-au făcut o carieră în străinătate. De data aceasta, cele pe care Oana le-a luat în vizor sunt Mădălina Ghenea şi Monica Bîrlădeanu.

„Caut manager bun!!!!!!!!…Cel, mai bun. Există?????…dacă da, să mă sune, dacă există în ţara asta unul ???!!!!! (…) Fac un film,( mă împrumut că mămică mi-a făcut şi televiziuni şi mi-a dat şi bani de film. Amărâtă mitomană! Astea sunt boli psihice,(miotomania şi grandomania), apoi am vorbit cu echipa să merg cu el la Cannes şi de acolo poate cu puţin noroc şi relaţii ( că am) ajungem şi la Hollywood, dar nu ca damă de companie ca toate fomistele care s-au întors în ţară cu coadă între picioare, după ce dădeau după o săptămâna interviuri cu accent uşor stricat….pe covorul roşu, dar dacă nu mai e şmecherul lângă ele, dracu’ a mai auzit de româncele celebre care au cucerit….era să zic eu ceva, dar mă abţin, că dacă le enumăr mi-e jenă de jenă lor…”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Oana Zăvoranu, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-zavoranu-atac-la-madalina-ghenea-si-monica-birladeanu-nu-mai-joaca-decat-prin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava