Concert pascal
MOPAN Suceava

Nici de Sărbători nu au linişte. Marți, 3 aprilie, Oana Zăvoranu va da cu subsemnatul la Secţia 10 de Poliţie, în calitate de persoană vătămată. Aceasta îl acuză pe Pepe că i-ar fi stricat imaginea şi-i cere daune morale în valoare de 500.000 de euro, potrivit click.ro.

Când toţi credeau că Oana Zăvoranu şi Pepe şi-au încheiat socotelile odată cu divorţul, iată că războiul dintre ei este la fel de aprig ca la început. În continuare dau cu subsemnatul pe la tribunal, iar de data aceasta se vor vedea şi la poliţie, pentru că bruneta nu vrea să rămână cu onoarea pătată.

În 2011, Pepe a făcut o plângere împotriva fostei soţii, care ar fi plecat de acasă cu mai multe bunuri care îi aparţineau artistului, chiar înainte de divorţ. El spunea că ea i-a luat suma de 75.000 de euro dintr-un seif şi că i-a vandalizat casa, după ce s-au despărţit. Dacă ar fi fost găsită vinovată, bruneta ar fi riscat până la 15 ani de puşcărie. Pepe nu a vrut să renunţe nici la bani, dorind să-şi recupereze prejudiciul şi ar fi vrut de la fosta lui soţie daune în valoare de 150.000 de euro. Cererea lui Pepe a fost respinsă ca nefondată patru ani mai târziu, aminteşte sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-zavoranu-ii-strica-sarbatorile-fostului-sot-pepe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava