Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Zăvoranu şi-a donat o parte dintre hainele şi accesoriile ei, iar acest lucru a impresionat sau a amuzat câteva vedete. Mihai Bendeac i-a criticat acţiunea şi s-a filmat pe Facebook în timp ce se amuza copios pe seama acesteia. Oana nu a stat nepăsătoare referitor la atitudinea actorului şi i-a replicat dur. Zăvo l-a poreclit măscărici şi i-a spus că este un drogangiu. Dar lupta Zăvoranu-Bendeac nu s-a terminat. Recent, Oana a făcut câteva declaraţii referitoare la actor şi la opinia pe care televiziunea şi presa a avut-o cu privire la donaţia vedetei, potrivit click.ro.

Aceasta a mărturisit, printre altele, că este măgulită de faptul că oamenii au vândut autografele ei pe internet şi că a fost dată ca exemplu politicienilor, unele televiziuni chiar întrerupând emisiunile pentru a arăta lumii ce eveniment urma să facă Zăvoranu. ” Una alta, am înţeles că s-a scris pe foarte multe ziare, s-au oprit emisiuni politice în momentul în care eu am făcut acea acţiune, pentru că ei ziceau că ar trebui să ia notiţe de la Oana vizavi de cum să organizeze mitinguri. Să ia notiţe ăstia de la primărie, politicienii. Apelaţi la mine, dragii mei, apar eu frumos cu portavocea”, a declarat Oana Zăvoranu într-un live pe Instagram, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-zavoranu-model-pentru-politicieni-apelati-la-mine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava