Concert pascal
MOPAN Suceava

Au trecut aproape cinci ani de zile de când Oana Zăvoranu (42 de ani) și Pepe (36 de ani) au pus capăt relației de iubire, însă flacăra pare că nu s-a stins între ei doi. Bruneta nu renunță nici acum la conflictul cu artistul cu care a fost căsătorită timp de cinci ani, scrie click.ro.

Chiar dacă nu mai face afirmații despre Pepe la emisiunile de televiziune, așa cum obișnuia, Oana îl atacă, acum, pe rețelele sociale. „Fată dragă, nu fi tristă, fiindcă e păcat… și Pepe a plecat, dar tot nu te-a uitat… ha,ha, mișto asta, nu?”, i-a scris o admiratoare, în rubrica de comentarii. Iar Oana i-a răspuns imediat. „Nu mă interesează țiganii cu puradei și datorii pe la cămătari… și turnători pe spatele soției (adică un fel de păsărici, fără cohones [testicule, n.r.]), că un bărbat adevărat nu se prostitua la tv 6 – 7 luni și nu pierdea procese jenante cu mine, pentru care chiar o să trebuiască să muncească… ceea ce nu le place la țigani”, a răspuns vedeta, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-zavoranu-sare-la-gatul-lui-pepe-nu-ma-intereseaza-tiganii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava