Concert pascal
MOPAN Suceava

Miron Cozma a stârnit un scandal monstru la o emisiune Tv, în direct, plecând de la subiectul decesului Stelei Popescu. Fostul lider al minerilor l-a făcut praf pe Mihai Bendeac, care, deși nu era de față, a fost jignit crunt. Oana Zăvoranu a interveni și ea, amplificând scandalul, potrivit click.ro.

Invitat la o emisiune Tv, la Antena 1, Miron Cozma, poreclit „Luceafărul huilei”, și-a mărturisit regretele cu privire la moartea Stelei Popescu: „Sunt șocat că a murit Stela Popescu! Nu am vrut să mă duc la înmormântare, vreau să mă duc singur la mormântul ei, să vorbesc cu ea…Stela Popescu și Arșinel erau divini…”. În momentul în care l-a adus în discuție și pe Alexandru Arșinel, Miron Cozma a erupt, conform sursei citate, fiindcă și-a amintit de aversiunea pe care ar avea-o Mihai Bendeac față de actor: „Băi, aurolacule, la noi în popor se zice că părul deștept părăsește capul prost!”, a afirmat vulcanic Miron Cozma, la adresa lui Mihai Bendeac, care nu era de față.

 

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-zavoranu-si-miron-cozma-scandal-monstru-bendeac-facut-praf-bai-aurolacule

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava