Concert pascal
MOPAN Suceava

Click! publică, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre cel mai recent scandal în care Oana Zăvoranu a fost implicată. Actrița a fost trimisă în judecată de către Curtea de Apel București, după ce managerul interimar al Spitalului Colțea, Furtună Ioan Bogdan, i-a făcut plângere penală pentru șantaj.

Legătura dintre vedeta tv și actualul manager al Spitalului Colțea este cunoscută în cercuri restrânse. În perioada 2017 – decembrie 2018, Furtună Ioan Bogdan a fost administratorul clinicii de radiologie pe care Oana Zăvoranu o deține, împreună cu soțul ei, în Capitală.

După ce administratorul Furtună Ioan Bogdan a demisionat, în urma unor tensiuni cu actrița, acesta ar fi fost șantajat în mod constant de către Oana Zăvoranu și avocatul acesteia, Călin Ionuț Silviu, cu 800 de mii de euro. Vedeta ar fi recurs la șantaj după ce medicul și-ar fi cerut banii pe care i-ar fi dat împrumut, suma de 40 de mii de euro, potrivit sursei citate.

Ulterior, după lungi tratative, pornind de la suma menționată mai sus, Oana Zăvoranu și avocatul acesteia ar fi scăzut suma la 300 de mii de euro, în schimbul renunțării la datorie de către actualul director al Spitalului Colțea. În caz contrar, vedeta ar fi ieșit public să-l denigreze pe medic.

Fostul administrator a hotărât să îi facă plângere penală vedetei și avocatului acesteia, iar după ce s-au analizat probele aduse la dosar, Curtea de Apel București a decis trimiterea în judecată a Oanei Zăvoranu pentru șantaj de către procurorii DNA.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-zavoranu-data-in-judecata-pentru-santaj-de-639474.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava