MOPAN Suceava

Orange România anunţă expunerea în magazine a  proiectelor finaliste din concursul Smart Design Challenge 2018. Competiţia naţională prin care Orange susține anteprenoriatul din industriile creative și tehnice, încurajând integrarea tehnologiei în designul de produs, a ajuns în etapa de finalizare a prototipurilor.

Începând de astăzi, 12 februarie, cele mai bune 16 obiecte de design selectate de către juriul competiţiei vor fi expuse în spațiile special amenajate din magazinele Orange de tip smart shop. Astfel, participanţii care s-au calificat în etapa finală a concursului au posibilitatea de a-şi promova obiectele realizate, iar clienţii Orange pot interacţiona cu acestea şi le pot testa. Lista completă a smart shop-urilor Orange unde toţi cei interesaţi vor avea ocazia să descopere şi în realitate obiectele inedite de design poate fi consultată aici.

Mai mult, prin expunerea proiectelor în smart shop-urile Orange acestea se transformă în spaţii de retail neconvenţionale, atât pentru antreprenorii care beneficiază de vizibilitate şi de feedback direct din partea clienţilor, cât şi pentru clienţii pasionaţi de tehnologie şi de produsele viitorului.

Smart shop-urile Orange din Braşov, București (Orange smart shop Băneasa, Europe House şi Park Lake), Cluj Napoca, Iaşi, Galaţi, Oradea şi Timişoara vor găzdui proiectele finaliste până în data de 10 martie. În paralel, publicul îşi va putea vota proiectul favorit direct pe platforma Tech a Break până pe 22 martie, atunci când se va încheia şi jurizarea finală.

Concursul, dezvoltat în parteneriat cu platforma de design românesc Dizainăr, îşi va desemna câştigătorii în data de 27 martie. Cel mai bun proiect de design va câştiga un premiu în valoare de 5000 de euro. Vor fi acordate şi 3 menţiuni speciale şi un premiu de popularitate constând în câte un smartphone Samsung Galaxy Note9.

Toate informaţiile despre concurs şi participare la Smart Design Challenge sunt disponibile aici: https://www.orange.ro/techabreak/smart-design-challenge .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava