MOPAN Suceava

În prima etapă a sezonului competiţional 2014-2015 al seriei I a Ligii a II-a la fotbal, Rapid Suceava va evolua sâmbătă 30 august pe terenul grupării Farul Constanţa. Gruparea suceveană s-a „rodat” deja pentru debutul de campionat într-o partidă din cadrul „Cupei României”, elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu impunându-se pe terenul celor de la Ştiinţa Miroslava.
La început de drum într-un alt sezon competiţional, Rapid Suceava a ţinut o conferinţă de presă în care a prezentat obiectivele pentru acest an, noile achiziţii şi starea financiară a clubului.
„Avem o echipă deosebit de competitivă în acest an şi sunt convins că vom face o figură frumoasă în acest sezon competiţional. Obiectivul nostru în ceea ce priveşte campionatul este situarea în prima jumătate a clasamentului şi implicit participarea în play-off, iar în ceea ce priveşte Cupa României vrem să aducem pe stadionul Areni o grupare de prim eşalon valoric.
Nu suntem puşi la punct la capitolul omogenitate, în lotul nostru apărând opt nume noi, dar vrem să câştigăm la Constanţa. Nici adversarii noştri nu stau bine din punctul de vedere al relaţiilor de joc pentru că au grămadă de nume noi în lot, dar nu contează pentru că noi ne dorim un start bun şi avem potenţial” a declarat antrenorul echipei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.
După cum se ştie, tribunele stadionului „Areni”, au intrat într-un proiect de refacere pentru a corespunde cerinţelor FRF legate de desfăşurarea unui meci de Liga a II-a.
„Vineri vom avea ca oaspete un reprezentant al FRF care va inspecta stadionul „Areni” şi nu cred că vor exista probleme legate de omologare pentru că ne-am străduit să le îndeplinim.
În altă ordine de idei, trebuie să menţionez faptul că jucătorii noştri vor avea un regulament de ordine interioară care va stipula condiţiile pe care ei le au de îndeplinit pentru buna desfăşurare a competiţiei la care participă şi pot să afirm faptul că nu există probleme legate de latura financiară. Ei trebuie să se gândească doar la jocul din teren şi atunci sunt convins că rezultatele nu vor întârzia să apară.
Pe data de 15 septembrie vom şti exact care este ideea şi cu drepturile de televizare. În ceea ce priveşte accesul publicului iubitor de fotbal pe „Areni” , biletul de intrare va costa tot 5 lei, scopul nostru fiind acela de a avea un stadion plin care să încurajeze echipa noastră” a menţionat preşedintele executiv al Rapid Suceava, Dumitru Moldovan.
Gruparea suceveană are opt jucători noi în lot faţă de anul trecut: Andrei Roheţki, Florin Plecanciuc, Dragoş Sfrijan, Saşa Marinkovic, Marius Matei, Alexandru Apostol, Florin Burcea şi Mihai Gheorghiciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava