MOPAN Suceava

În weekendul 25-26 februarie 2017, Brașov este scena selecției de personal făcută de unul din cei mai importanți angajatori britanici din domeniul retail. Peste 100 de posturi cu un salariu între 1.350-1.700 GBP/ lună, plus ore suplimentare plătite așteaptă să fie ocupate de vorbitori de engleză capabili, energici, serioși și cu dexteritate bună. Cuplurile pot aplica împreună, și sunt cazate și lucrează împreună.

Accesul la eveniment se face pe bază de selecție, prin completarea acestui formular. Numărul de locuri disponibile este limitat, așadar cu cât completezi mai repede cu atât îți cresc șansele de a fi chemat la întâlnire.

Este o ocazie unică pentru români, care se pot angaja direct la un retailer britanic și nu la intermediari. Angajatorul britanic se va concentra în primul rând pe profile umane de calitate. Experiența nu este importantă, cele mai importante sunt atitudinea și dorința de muncă. Vorbim de o companie mare, cu peste 7.000 de angajați, genul de angajator care investeste în oameni din prima zi, așadar cei care sunt selectați se bucură de multe avantaje și oportunități profesionale. În 2016 dealtfel, unul din angajații români din cadrul selecțiilor făcute în România a fost ales „Angajatul anului” și s-a bucurat de un premiu consistent în bani.

„Respectivul angajator nu se află la prima vizită în România, iar evenimentul este dealtfel la cea de-a 6-a ediție. La una din edițiile trecute, a selectat pentru angajare 364 din 400 de participanți, în doar 2 zile. Oamenii plasați la ei ne-au trimis un feedback foarte bun. Câștigă bine, și-au adus familiile acolo, iar unii dintre ei au avansat la doar 3 luni de la angajare pe posturi de ingineri, IT-isti, team lideri și nu numai.„ a declarat Bogdan Filip, Director General Banca de Joburi, organizator al evenimentului.

Filmul de prezentare al evenimentului poate fi găsit aici. Locația și ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final. Pentru detalii complete despre eveniment și procedura de înscriere doritorii pot accesa acest link. Imagini de la edițiile trecute pot fi consultate aici.

La acest eveniment sunt acceptate persoanele din întreaga țară cât și din Republica Moldova dacă dețin pașaport românesc, cu vârstă minimă de 18 ani. Pentru informații suplimentare despre eveniment, precum și despre serviciile Banca de Joburi ne puteți contacta la numărul de telefon 0376 444 555 sau la adresa de mail cv@bancadejoburi.ro.

 

Despre Banca de Joburi

Banca de Joburi este o agenție de ocupare a forței de muncă în țară și străinătate cu sediul central în orașul Brașov, România și cu o vechime de 16 ani, care dispune de o paletă largă de oferte de muncă. Pe lângă medierea de locuri de muncă compania noastră oferă consiliere, orientare în carieră, pregătirea tuturor formelor legale și monitorizarea candidaților pe întreaga durată a contractelor, oferind un serviciu de asistență continuă. Fiind una din cele mai active și longevive agenții românești de recrutare și ocupare a forței de muncă, Banca de Joburi este dedicată creării constante a noi oportunități legale de angajare. În luna Septembrie 2013 Banca de Joburi a lansat cu succes prima rețea de franciză din domeniul recrutării și plasării forței de muncă în țară și străinătate cu capital 100% românesc, pentru ca oricine să beneficieze de serviciile Banca de Joburi în orașul său.

Parteneri

Agerpres.ro, Revista CARIERE, Amos News, Special Arad, Suceava News, eAzi, Actualități Arad, Interes Argeșean, ARQ, Europeanul, Vocea Arădenilor, Banul Botosănean, Monitorul de Făgăraș, Botoșani Necenzurat, Tele’M, Informatorul Botoșani, Arena Media Calarași, News Brașov, MyJob.ro, RomâniaPozitivă.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava