MOPAN Suceava

Ai avut o vară plină la birou! Proiecte importante, deadline-uri urgente și timpul a trecut. Nu te-ar întrista așa de tare acest aspect, dacă nu ai ști că micuțul tău a așteptat cu sufletul la gură să petreacă câteva zile de neuitat alături de tine.

Însă nu-i timpul pierdut. Încă mai poți face acest lucru. În acest sens, avem o propunere grozavă pentru tine. Înscrie-te (pe tine, dar și pe copilul tău) într-o experiență inedită ce se va desfășura pe perioada a două nopți și trei zile, în câteva locuri de vis foarte aproape de București (Corbeanca, Mogoșoaia).

CÂND?

Tabăra părinte-copil va avea loc în perioada 16-18 august 2016.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ACOLO?

O să aveți ocazia să pescuiți, să călăriți, să vă plimbați cu caiacul, să vă bălăciți, dar și să vedeți câteva atracții turistice minunate. O să aveți parte și de o vânătoare de comori în pădure.
În plus, bătăile cu apă, baloanele de săpun – mici și uriașe, tras cu cornete și întrecere în saci sunt alte câteva surprize de care vă veți putea bucura alături de cel mic.

Nu putea să lipsească relaxarea, în acest timp ce micuții se vor distra în voie (supravegheați îndeaproape). Și astea sunt doar câteva dintre surprizele ce vă așteaptă pe parcursul celor trei zile.
În plus, veți putea dormi în căsuțe din lemn (condiții excelente – frigider, televizor, pat dublu, chiuvetă, duș), lângă un lac. Vă asigurăm că este una dintre dorințele celor mici: să doarmă într-un mediu diferit de acasă.
Ce vă mai așteaptă? Seri de socializare între cei mici, dar și între cei mari. Grătar și voie bună!

Lasă-te condus în această aventură și vei reuși să te deconectezi de tot ce te stresează în fiecare zi, iar copilul tău îți va mulțumi că i-ai fost alături în această frumoasă nebunie și i-ai dat voie să experimenteze o mulțime de lucruri noi.

Preț: părinte-copil – 1480 de lei. Costul include: două nopți de cazare, 8 mese și toate activitățile (de la călărie, la caiac și treasure hunt). Tot în această sumă de bani, sunt incluse și tricourile, șepcile și  multe alte surprize. Pentru înscrieri, trimiteți un e-mail la cristina.sevoiu@smartandhappychild.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava