Primăria Suceava a primit mai multe oferte la licitațiile pentru proiectarea și execuția a două obiective de pe viitoarea rută alternativă spre Botoșani, care este amenajată pentru descongestionarea traficului. Este vorba despre construirea drumului de la intersecția străzii Calea Unirii cu strada Traian Vuia pînă la noul pod ridicat anul trecut peste rîul Suceava, în zona fostei „Termica”, respectiv realizarea unui podeț peste pîrîul Cetății și consolidarea malurilor apei.

Primarul Ion Lungu a declarat că în primul caz investiția este estimată la aproximativ 12,8 milioane de lei, iar ofertele aparțin următoarelor asocieri: Autotehnorom-Nord Studio, Conbucovina-Topgeosys, Conrec-Wareso, Cornell’s Floor-Test Prima-Ecomary și Florconstruct-Calcarul-Drupo.

El a adăugat că la licitația vizînd podețul s-au înscris asocierile Cornell’s Floor-Aria Construct-Comir și Maghebo-Drupo. Valoarea licitației este de aproape 4,2 milioane de lei. Primarul a arătat că toate ofertele sînt în curs de evaluare.

Oferte multe pentru execuția a două obiective de pe ruta alternativă Suceava-Botoșani, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava