MOPAN Suceava

După ce în 2020 apărea în presă informația că Andreea Bălan și soțul ei de la acea vreme divorțează, cântăreața a anunțat că procesul de divorț s-a terminat.

După 5 ani de relație și doar câteva luni de căsnicie, în anul 2020, George Burcea și Andreea Bălan anunțau că se despart. Acum, la 2 ani distanță, divorțul s-a oficializat, iar relația dintre cei doi a rămas doar o amintire.

Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, vedeta a făcut declarații privind divorțul, și relația cu actorul, dar a vorbit și despre fetițele lor. Andreea Bălan se simte o învingătoare, mai ales datorită celor două fiice pe care le are împreună cu actorul.

”S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus cântăreața pe YouTube.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-balan-george-burcea-oficial-divortati-411358.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava