• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul suspendat al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a fost primit marţi în audienţă de către prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim. Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii, la solicitarea făcută de Aurel Olărean, acesta a fost primit în audienţă de către prefectul Constantin Harasim, la discuţiile purtate au participat salariaţi din cadrul aparatului propriu de specialitate al prefectului şi reprezentanţi ai primarului suspendat. În cadrul audienţei, Aurel Olărean a solicitat clarificări legate de suspendarea mandatului său de primar, prin ordin al prefectului, acestea fiindu-i acordate, raportate la legislaţia în vigoare, ce reglementează această situaţie. Constantin Harasim a declarat marţi că ordinul de suspendare nu poate fi suspendat deoarece în condiţiile în care instanţa a decis că Aurel Olărean este sub control judiciar şi nu poate avea contact direct sau indirect cu salariaţii Primăriei din Rădăuţi. Harasim a arătat că în condiţiile în care Aurel Olărean nu poate avea contact direct sau indirect cu salariaţii primăriei, acesta nu poate să-şi exercite funcţia de primar.

Olărean a vrut să afle direct de la prefect clarificările legate de suspendarea mandatului său de primar, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava