Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Olimpia Melinte, despre nominalizarea la Oscarurile hispanice: A venit când mă așteptam mai puțin și a adus cu ea o mare bucurie, bucuria de a fi prețuit

Frumusețea româncelor este cunoscută peste hotare și nu de puțin timp, talentul actrițelor noastre începe să fie apreciat din ce în ce mai mult. Olimpia Melinte este de departe una dintre cele mai promițătore actrițe de la noi. Filmele străine în care a apărut, backgroundul din teatru, firescul și plăcerea cu care joacă sunt doar câteva detalii din cv-ul frumoasei artiste pe care le veți găsi într-un interviu pe www.elacraciun.ro.

Olimpia a discutat cu jurnalista Ela Crăciun într-un interviu pentru blogul acesteia despre ce înseamnă să fii nominalizată la Premiile Goya, la categoria „Revelația anului”, despre familie și despre cât de greu sau de ușor i-a fost să joace în filme din străinătate, despre visele și ambițiile ei.

Nominalizarea la Oscarurile hispanice ” A venit când mă așteptam mai puțin și a adus cu ea o mare bucurie, bucuria de a fi prețuit, apreciat pentru munca ta și satisfacția că poți să-ți croiești drumul și pe alte meleaguri atât timp cât crezi în ceea ce faci”, a declarant Olimpia în interviul acordat www.elacraciun.ro.

Actrița a mai povestit că visează să ” cunosc lumea și, cu ajutorul ei, să creez, visez să călătoresc, să învăț, să fiu mamã, să zâmbesc, să mă bucur și, mai ales, să joc, fără frică, fără inhibiții”.

Întreg interviul îl puteți citi pe http://elacraciun.ro/olimpia-melinte-visez-sa-cunosc-lumea-sa-creez-si-sa-joc-fara-frica-fara-inhibitii/.

Ela Crăciun, prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 a devenit ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. ”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinților care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie și spirit. Acelor copii care nu știu ce este un măr, un televizor sau o țară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.  Începând din aprilie, Ela este prezentă și în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava