MOPAN Suceava

Primăria şi Consiliul Local Fălticeni au premiat, pentru al patrulea an consecutiv, elevii, sportivii, profesorii şi antrenorii care au obţinut premii şi menţiuni la olimpiade internaţionale, olimpiade naţionale, olimpiada naţională a sportului şcolar şi campionate naţionale sportive şcolare. Evenimentul a avut loc duminică seară pe scena amplasată în Piața Nada Florilor și s-a circumscris Zilelor Municipiului Fălticeni.

Pe scenă au urcat peste 200 de elevi, 78 de profesori, 31 de sportivi şi 6 antrenori, care au primit diplome, premii în bani care au variat între 200 de lei pentru menţiune la faza judeţeană a olimpaidelor şcolare şi 1.000 de lei pentru calificare la o olimpiadă internaţională. Diplomele şi premiile au fost înmânate de primarul Cătălin Coman, viceprimarul Constantin Bulaicon, senatorul Ovidiu Donţu, consilierul primarului pe probleme de învăţământ şi cultură, Alexandru Rădulescu şi consilierii locali Bogdan Murariu şi Liviu Grigoraş.

“Ediţia 2016 a Programului <Zilele Municipiului Fălticeni> a inclus, pentru al patrulea an consecutiv, premierea elevilor olimpici, a sportivilor cu rezultate deosebite în competiţiile naţionale şi internaţionale şi a profesorilor, respectiv antrenorilor care i-au pregătit pentru a obţine aceste rezultate. Este o modalitate de recunoaştere a valorilor, de recompensare şi de motivare a elevilor şi în acelaşi timp o recunoaştere, o recompensare a efortului depus de profesori şi antrenori care pregătesc aceşti elevi şi o motivare a interesului elevilor şi cadrelor didactice pentru atingerea unor performanţe notabile şi în anul şcolar următor, să le arătam că performanţa trebuie recunoscută ca atare dar şi răsplătită.

Lista cu elevii, sportivii şi cadrele didactice care au fost premiaţi a fost întocmită în baza datelor furnizate de unităţile de învăţământ realizate în baza Regulamentului de premiere a elevilor din învăţământul preuniversitar fălticenean aprobat prin Hotărârea Consiliului Local 63/2015. De patru ani facem acest lucru şi o vom face în continuare”, a declarat primarul Catalin Coman. Banii pentru premierea elevilor olimpici au fost asiguraţi din bugetul local, 50.000 lei, diferenţa provenind din sponsorizări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava