MOPAN Suceava

Muzeul Bucovinei ne invită sâmbătă, pe 10 noiembrie 2018, de la ora 18, la vernisajul expoziției “Bucovina, Mănăstirile trăiesc”, a artistului fotograf german Oliver Mark.
Rod al colaborării fructuoase dintre Muzeul Bucovinei şi Muzeul Național Liechtenstein, expoziţia va fi deschisă la Muzeul de Istorie Suceava, în Sala Media, pînă pe 15 ianuarie 2019.
Vernisajul va beneficia de prezența autorului, Oliver Mark, a directorului Muzeului Național Liechtenstein, Rainer Vollkommer, și a unui grup de ziariști străini.
Imaginile surprinse la mănăstirea Moldovița și la mănăstirea Sf. Mihai Iacob Corlățeni de artistul fotograf vor prezenta publicului specificitatea, dramatismul și spiritualitatea profundă a vieții din mănăstirile ortodoxe din Bucovina.
Celebrul fotograf german Oliver Mark a expus pentru prima dată în România la Muzeul de Istorie din Suceava. Expoziția „Celebrități” a cuprins 64 de fotografii și a fost vernisată pe 12 septembrie 2017. Oliver Mark a devenit cunoscut la începutul anilor ’90 după ce a fotografiat actori celebri, precum Anthony Hopkins, dar și persoane politice cunoscute, printre care și Angela Merkel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava