Concert pascal
MOPAN Suceava

Olivia Wilde ştie unde vrea să se căsătorească. Actriţa în vârstă de 28 de ani s-a logodit cu Jason Sudeikis, 37, la începutul lunii ianuarie şi chiar dacă cei doi nu avut timp până acum să înceapă planurile pentru nuntă, un lucru sigur îl ştiu: vor să se căsătorească în New York, pentru că deja s-au stabilit acolo.

Starul din ‘Incredible Burt Wonderstone’ a declarat pentru USMagazine.com, potrivit ContactMusic: “Ar fi ideal să facem nunta în New York. Nu ştiu. Nu am avut prea mult timp la dispoyiţie să mă gândesc la asta.”

Frumoasa actriţă a mai mărturisit că şi-ar fi dorit să fi avut mai mult timp pentru a face planuri de nuntă, pentru că încă nu este sigură de anumite lucruri, cum ar fi unde îşi vor petrece luna de miere.

Ea a mai spus, potrivit sursei citate: „Nu ştiu. Mi-aş dori să ştiu. Acum, mă bucur de logodnă. Suntem amândoi foarte fericiţi. Am fost foarte ocupaţi amândoi, dar într-un fel suntem norocoşi că nu avem timp de nimic. Sunt foarte încântată că voi merge să-mi caut rochie de mireasă. Cred că femeile ar trebui să-şi dorească o rochie care să le inspire, mai ales pentru o zi atât de importantă cum este cea în care te căsătoreşti. Sunt în căutarea unor modele şi materiale care să mă reprezinte cât mai bine- Ceva modern, elegant şi jucăuş.”

Olivia Wilde şi Jason Sudeikis, care au mai fost căsătoriţi înainte, au început să se întâlnească în noiembrie 2011 şi s-au mutat împreună anul trecut, frumoasa actriţă declarând la acel moment că se simte „binecuvântată, plină de speranţă şi extrem de îndrăgostită”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava