• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Lui Olly Murs îi este greu să accepte că nu se află pe locuri tocmai bune în clasamentele muzicale din Marea Britanie, potrivit contactmusic.com. Starul în vârstă de 32 de ani s-a bucurat de un succes uriaș în 2009, după ce a participat la emisiunea de talente ‘The X Factor’. El a lansat după show o serie de meodii care au ajuns pe primele locuri în topuri. Cu toate acestea, cea mai recentă piesă a muzicianului, ‘You Don’t Know Love’, s-a poziționat pe locul 19 – un loc de care Olly nu este deloc încântat.

El a declarat pentru Digital Spy, conform sursei citate: ”Vreau ca piesa să fie numărul unu. Cred că este tot mai greu pentru noii artiști – mai ales cei din U.K. – să reușească să ajungă pe primele locuri în topurile de specilitate. […] Cântecele noi trebuie să fie de-a dreptul incredibile pentu a ajunge în fruntea clasamentelor muzicale.”

Noul single al lui Olly Murs va fi inclus pe cel de-al 5-lea album de studio, așteptat pe piață anul acesta. Primul material discografic al cântărețului, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ‘In Case You Didn’t Know’, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ‘Right Place Right Time’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava