• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Olly Murs este îndrăgostit până peste cap de iubita lui, Francesca Thomas – cu care are o relație din august 2012 – astfel, vrea să o ceară de nevastă, potrivit contactmusic.com.

”Acum că Olly a împlinit 30 de ani, a realizat că este pregătit să se așeze la casa lui. Le-a spus tuturor prietenilor său că plănuiește cererea în căsătorie perfectă.”, a dezvăluit o sursă.

Faimosul cântăreț a ținut un an ascunsă relația lui cu Francesca, 25, pentru a-i da șansa de a ‘înflori’.
Olly Murs a spus, potrivit sursei citate, după ce a aflat toată lumea că are o iubită: ”Acum toată lumea știe că am o iubită, dar să fii în atenția publicului nu este chiar atât de bine mereu, se poate distruge totul. Ar fi fost diferit dacă aveam o relație cu o celebritate, dar vreau să dau o șansă acestei relații de înflori – și pentru că sunt în această industrie, totul este de o sută de ori mai greu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava