Concert pascal
MOPAN Suceava

Olly Murs îi vrea pe Robbie Williams și pe Gary Barlow pe viitorul său album, informează contactmusic.com. Interpretul hit-ului ‘Dear Darlin’ este hotărât să-i convingă pe cei doi artiști din trupa Take That să colaboreze cu el la cel de-al patrulea album al său – la care va începe munca anul acesta.

Cântărețul a declarat pentru ziarul Daily Star, potrivit sursei citate: ”Voi scrie un cântec împreună cu Gary, de câțiva ani tot vorbim despre asta și se va întâmpla până la urmă. L-am întâlnit recent la o petrecere și l-am tras deoparte și i-am spus: ‘Hai să intrăm în studioul de înregistrări să vedem ce se întâmplă.’ Îl vream și pe Robbie alături de noi.”

Artistul în vârstă de 29 de ani – care în această perioadă îl susține pe Robbie Williams în turneul său european, ‘Take The Crown’,  a mai spus, potrivit ContactMusic: ”Am învățat atât de multe de la Robbie, a fost minunat cu mine. Îmi doresc să intru în studio alături de oameni care transmit energie pozitivă. Cel de-al patrulea album ar putea fi ‘Thriller’-ul meu, cel mai important album. La acest moment, mă apropii de patru milioane de albume vândute în lumea întreagă. Cel de-al patrulea album al meu m-ar putea duce mai sus.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava