Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Olly Murs îi vrea pe Robbie Williams și pe Gary Barlow pe viitorul său album, informează contactmusic.com. Interpretul hit-ului ‘Dear Darlin’ este hotărât să-i convingă pe cei doi artiști din trupa Take That să colaboreze cu el la cel de-al patrulea album al său – la care va începe munca anul acesta.

Cântărețul a declarat pentru ziarul Daily Star, potrivit sursei citate: ”Voi scrie un cântec împreună cu Gary, de câțiva ani tot vorbim despre asta și se va întâmpla până la urmă. L-am întâlnit recent la o petrecere și l-am tras deoparte și i-am spus: ‘Hai să intrăm în studioul de înregistrări să vedem ce se întâmplă.’ Îl vream și pe Robbie alături de noi.”

Artistul în vârstă de 29 de ani – care în această perioadă îl susține pe Robbie Williams în turneul său european, ‘Take The Crown’,  a mai spus, potrivit ContactMusic: ”Am învățat atât de multe de la Robbie, a fost minunat cu mine. Îmi doresc să intru în studio alături de oameni care transmit energie pozitivă. Cel de-al patrulea album ar putea fi ‘Thriller’-ul meu, cel mai important album. La acest moment, mă apropii de patru milioane de albume vândute în lumea întreagă. Cel de-al patrulea album al meu m-ar putea duce mai sus.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava