Concert pascal
MOPAN Suceava

Olly Murs vrea ca anul acesta să îşi întâlnească dragostea.

Autorul hit-ului ‘Dance With Me Tonight’ a spus, într-un interviu pentru ziarul Sunday Mirror, potrivit contactmusic.com: „Rezoluţia mea pentru noul an este să întâlnesc o fată care să nu citească ziarele sau orice alt articol scris despre viaţa mea amoroasă. Asta ar fi minunat, să găsesc pe cineva care să nu ştie cine sunt. Este dificil pentru mine. Chiar dacă sunt un star pop, în realitate sunt foarte normal, un tip care duce o viaţă normală cu prieteni normali.”

Potrivit presei de peste ocean, Olly Murs are o relaţie cu starleta de televiziune Melanie Skyes de mai bine de un an. Muzicianul, în vârstă de 33 de ani, şi prezentatoarea Tv/modelul, în vârstă de 47 de ani, s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun şi amândoi sunt foarte pasionaţi de fitness.

O sursă a declarat pentru The Sun, la sfârşitul lui 2017, conform contactmusic.com: „Lui Mel îi plac bărbaţii mai tineri şi s-a îndrăgostit foarte tare de Olly anul trecut, atunci când el îşi intrase în formă. Iniţial le-a făcut cunoştinţă un prieten comun. Au început să comunice prin sms-uri, iar în final, acele mesaje au ajuns să fie foarte ‘siropoase’. Se întâlneau în timpul programului ei de fitness. El era un mare fan al fotografiilor ei de la sala de sport şi era de părere că are un corp extraordinar. La acea vreme Olly îşi intra în formă, iar lui Mel îi plăcea foarte mult noul său corp bine lucrat.”

Însă, cum au reuşit să se ascundă de ochii tuturor o perioadă atât de lungă? Se pare că majoritatea întânirilor au avut loc la casele lor. „Au stabilit să iasă la o întânire şi de atunci au existat numeroase altele secrete, acasă la el, acolo unde, de multe ori, ea rămânea. Amândoi sunt foarte hotărâţi să facă în aşa fel încât să nu afle nimeni.”, a adăugat aceeaşi sursă.

Melanie a mai fost căsătorită cu un bărbat mai tânăr decât ea, Jack Cockings, pe care l-a cunoscut pe platforma de socializare Twitter. S-a căsătorit cu el în 2013, însă s-au despărţit un an mai târziu. Oficial au divorţat în 2016. Primul ei soţ a fost Daniel Caltagirone, cu care s-a căsătorit în 2001. Cei doi au divorţat în 2009. Împreună cu Daniel Caltagirone are doi copii – Roman, în vârstă de 15 ani şi Valentino Luca, în vârstă de 13 ani.

Ultima relaţie a lui Olly a fost cu Franacesca Thomas. Cei doi s-au despărţit în 2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava