Omul de afaceri sucevean, Florin Hrebenciuc, își reîncepe activitatea politică, el luând decizia de a se reîtoarce în PMP Suceava. Revenirea în cadrul acestui partid a fost confirmată astăzi de președintele Organizației Județene Suceava a PMP, Marian Andronache, acesta precizând că mai multe detalii cu privire la reînceperea activității politice a lui Florin Hrebenciuc vor fi prezentate în cadrul unei conferințe de presă. Marian Andronche a spus că Florin Hrebenciuc nu a părăsit niciodată PMP.
Florin Hrebenciuc se numără printre membrii fondatori ai PMP Suceava, el ocupând funcția de secretar general. În anul 2014 el a anunțat că se retrage din conducerea Organizației Județene a PMP Suceava și din activitatea politică. La vremea respectivă , Florin Hrebenciuc a spus că a luat această decizie din motive personale, pentru a se concentra mai mult pe viața de familie.
Înainte de PMP, Florin Hrebenciuc Hrebenciuc a mai fost membru al fostului Partid Democrat, între anii 2001 şi 2008. Apoi, în perioada 2008 – 2013 a fost membru al PDL. Atât în PD, cât și în PDL, Hrebenciuc a avut funcția de vicepreședinte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava