Concert pascal
MOPAN Suceava

Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie Suceava a ales, astăzi, noua conducere a acestei instituții. Adunarea Generală a fost statutar convocată, Camera de Comerț și Industrie Suceava înregistrând un număr de 298 membri cu drept de vot, la data convocatorului. În funcția de președinte al CCI Suceava a fost reales omul de afaceri Nicolae Troașe, acționarul principal al grupului de firme Calcarul din Pojorâta. Conform statutului, cei patru vicepreședinți ai Camerei de Comerț și Industrie Suceava au fost aleși prin vot secret de către noul Colegiu de Conducere, iar aceștia sunt Vasile Armenean, Mihai Cernișov, Robert-Mihai Croitor și Ștefan Groza.
Potrivit unui comunicat de predă, în cadrul ședinței a fost prezentat și aprobat Raportul de Activitate al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Suceava pentru mandatul 2015 – 2019 și a continuat cu analizarea activităților desfășurate din 2015 până în prezent, a rezultatelor organizației, precum derularea unui număr de patru proiecte cu finanțare europeană în care Camera de Comerț și Industrie Suceava este beneficiar sau partener.
„Unul dintre elementele de referință îl constituie și faptul că din analiza comparativă a indicatorilor Camerei de Comerț și Industrie Suceava (numărul de angajați, cifra de afaceri, numărul de membri), la nivel național, aceasta se poziționează între primele 10 camere județene.
A fost evidențiată preocuparea permanentă în ceea ce privește implementarea de proiecte cu finanțare europeană care are ca și rezultat final beneficiul direct al firmelor sucevene, în special cele în care această organizație este eligibilă respectiv, cele de formare profesională, stagii de practică ale studenților, masteranzilor și doctoranzilor în cadrul companiilor, dar și finanțări directe de start-up-uri”, se spune în comunicat. După alegeri, noua echipă de conducere a Camerei de Comerț și Industrie Suceava și-a exprimat convingerea că va rămâne, și în continuare, principala organizație reprezentativă a mediului de afaceri din Bucovina și că împreună va identifica și dezvolta proiecte comune în sprijinul comunității de afaceri.

Omul de afaceri Nicolae Troașe a fost reales președinte al CCI Suceava, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava