Concert pascal
MOPAN Suceava

Concertul caritabil One Love Manchester a adus numai surprize.

Ariana Grande a organizat duminică seară un eveniment de proporţii, pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford din oraşul Manchester, cu scopul de a colecta fonduri pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de atacul terorist de la Manchester, care a dus la moartea a 22 de oameni, peste 100 find răniţi.

Miley Cyrus, Katy Perry, Justin Bieber, Coldplay, Pharrell Williams şi mulţi alţi artişti consacraţi şi-au unit forţele cu Ariana Grande şi, în urma acestei mobilizări, au fost adunaţi pe 10 milioane de lire sterline, potrivit contactmusic.com. Suma a fost strânsă prin vânzarea biletelor, produse promoţionale şi alte donaţii, 2 milioane de lire provenind doar din donaţiile prin SMS în Marea Britanie, linia telefonică fiind deschisă în timpul celor trei ore de concert.

Evenimentul, la care au participat în jur de 50.000 de oameni, a fost presărat de momente surpriză emoţionante. Unul a fost al fostului solist al trupei Oasis, originar din Manchester, Liam Gallagher. Un alt moment impresionant al serii a fost duetul dinte Miley Cyrus şi Pharrell Williams; cei doi au cântat cunoscuta melodie ‘Happy’. De asemenea, la fel de intensă a fost şi interpetarea melodiei-hit ‘Where Is The Love?’, a trupei Black Eyed Peas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava