• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, care candidează pentru Parlamentul European pe un loc pe lista acestui partid considerat eligibil, a anunţat că intenţionează să propună un program special care să fie finanţat din fonduri europene şi care să fie destinat dezvoltării celor mai sărace comunităţi din UE. Orest Onofrei a precizat că de acest program ar putea să beneficieze şi mai multe localităţi sucevene, dând ca exemplu Valea Glodului. „În apropierea municipiului Fălticeni sunt zone sărace şi izolate, ţinute în această situaţie pentru ca oamenii să fie dependenţi de stat, să fie nevoiţi să voteze PSD. Aceste zone trebuie ajutate, cu fonduri pentru dezvoltare, pentru susţinerea agriculturii, dar şi pentru finanţarea unor proiecte mici, de familie, care să încurajeze serviciile neagricole astfel încât locuitorii să nu fie obligaţi să plece din ţară sau să se mute la oraş”, a spus Onofrei. El a adăugat că încă mai sunt comunităţi care trăiesc ca în perioada Evului Mediu, iar diferenţa de nivel de trai fiind atât de mare, va determina depopularea acestor sate. El a spus că tocmai din aceste motive este nevoie de un program special pentru comunităţile cele mai sărace care să beneficieze de sprijin pentru a avea un trai decent.
Liderul PDL Suceava a adăugat că inclusiv drumul judeţean care leagă Fălticeni de Liteni şi apoi de Botoşani este un drum pe jumătate cu gropi şi pe jumătate din pământ, precizând că „parcă e predestinat acest drum pentru că trece prin Valea Glodului”.
Orest Onofrei a declarat că localităţi cum este şi Valea Glodului trebuie să beneficieze de un program special de dezvoltare deoarece nu este posibil să existe atât de mari diferenţe între nivelul de trai din astfel de comunităţi şi din alte zone dezvoltate ale UE.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava