• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, candidat pe un loc considerat eligibil pentru Parlamentul European consideră că atât creşterea economică, cât şi creşterea gradului de absorbţie fondurilor europene anunţate de PSD nu sunt resimţite de reprezentanţii mediului de afaceri, care o duc din ce în ce mai greu. Orest Onofrei a declarat că mediul de afaceri este în momentul de faţă într-o situaţie disperată din cauza politicilor guvernamentale ale USL, luate în perioada în care PSD şi PNL guvernau împreună.

Onofrei a subliniat că astăzi, România se împrumută cu două milioane de euro pe oră, în condiţiile în care premierul PSD Victor Ponta afirm că niciodată nu se va împrumuta decât pentru investiţii şi nu pentru consum. „Astăzi nu vedem nicio investiţie. Totul e blocat. Dacă există creştere economică şi dacă există aşa o mare absorbţie de fonduri europene, cum se laudă Guvernul, iar mediul de afaceri nu beneficiază de nimic din acestea, întrebarea întreprinzătorilor este: Unde sunt banii?”, a spus prim-vicepreşedintele PDL Suceava.

Orest Onforei a subliniat faptul că această întrebare apare din ce în ce mai des din partea întreprinzătorilor privaţi, fiind cu atât mai justificată, cu cât Guvernul condus de Victor Ponta a impus 35 de noi taxe şi impozite. Prim-vicepreşedintele PDL Suceava a adăugat că până în prezent, actualul Guvern a împrumutat statul român cu cu suma de 14 miliarde de euro, însă doar pentru supravieţuire, şi nu pentru dezvoltare şi investiţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava